Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رییس اتحادیه هتل‌آپارتمان‌داران مشهد درباره استفاده از خدمات الکترونیک در گردشگری اعلام کرد که اسنپ‌های گردشگری در حال شکل‌گیری است و به زودی شاهد اتفاقات جدیدی در این حوزه خواهیم بود.

 به گزارش ایسنا، مهدی آجیلیان در نشست خبری که امروز 7 اسفندماه برگزار شد، درباره مشکلات خود در حوزه خالی‌ماندن بخشی از ظرفیت‌ واحدهای اقامتی در مشهد اظهار کرد: در حال حاضر 10 درصد واحدهای اقامتی ما کاملا تعطیل است، همچنین 30 درصد هتل‌ها و هتل‌آپارتمان‌ها آماده بهره‌برداری‌اند اما شروع به فعالیت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در مشهد، مدیریت نشدن ظرفیت موجود است، خاطرنشان کرد: در رابطه با وقوع برخی معضلات و مشکلاتی که در اقامتگاه‌ها رخ می‌دهد اگر از مراجع مختلف از جمله اداره اماکن استعلام بگیریم مشاهده می‌کنیم که ریشه این مشکلات به فعالیت واحدهای غیررسمی برمی‌گردد.

نائب رییس اتحادیه هتل‌آپارتمان‌داران مشهد با بیان اینکه متاسفانه تغییر تابلو برای برخی واحدها خیلی راحت است، افزود: در برخی از این موارد دیده می‌شود که واحد متخلفی در گذشته مجوزی را از اتحادیه هتل‌آپارتمان‌ها گرفته است و در حال حاضر در شمار خانه‌مسافرها به‌شمار می‌رود اما عنوان می‌کند که هتل‌آپارتمان‌ است.

وی در رابطه با اسکان زائران در مدارس گفت: امسال اعلام کردند که در مراکز اسکان فرهنگیان، فقط فرهنگیان پذیرش می‌شود همین امر نشان می‌دهد که ادعای ما درست بوده است و در مدارس، غیرفرهنگیان نیز اسکان داده می‌شدند.

آجیلیان با اشاره به تشکیل جامعه هتل‌آپارتمان‌داران تصریح کرد: بیش از 20 سال است که در قانون توسعه صنعت گردشگری، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مکلف شده است که تشکل‌های زیرمجموعه خود را تشکیل دهد؛ اما به دلیل تصدی‌گری در دولت‌های مختلف، این سازمان به وظیفه خود که نظارت، حمایت و هدایت تشکل‌هاست نپرداخته است.

وی اظهار کرد: متاسفانه با وجود اینکه 90 درصد بخش‌های صنعتی در مشهد و استان خراسان رضوی در اختیار بخش خصوصی است، اما در حوزه واحدهای اقامتی اینگونه نیست و بنابر آمارهای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری 120 هزار تخت غیررسمی و 100 هزار تخت رسمی در مشهد وجود دارد.

نائب رییس اتحادیه هتل‌آپارتمان‌داران مشهد ادامه داد: عمده مشکلات ما به حاکمیت فضای غیررقابتی بر شهر مشهد برمی‌گردد و قطعا فضای غیررقابتی به صنعت هتل‌آپارتمان‌داری لطمه خواهد زد. این 120 هزار تخت غیررسمی را اتحادیه باهمراهی اداره کل میراث فرهنگی شناسایی کرده است آن‌ها در قالب 600 واحد و توسط نهادهای دولتی، نظامی و انتظامی ایجاد شدند، علاوه بر این باید به فعالیت بیش از 500 خانه‌مسافرها، نیز در مشهد اشاره کرد.

وی بیان کرد: ریشه مشکلات ما مربوط به رقابت نابرابر با زئرسراهای غیررسمی و فعالیت زوارکش‌ها و مسافربرها برمی‌گردد که معمولا کمیسیون‌های بالایی را دریافت می‌کنند. همچنین این واحدهای اقامتی هزینه‌های جاری ما را پرداخت نمی‌کنند بنابراین در این رقابت از ما پیشی می‌گیرند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۱۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد

مصطفی مهدوی ارفع گفت: ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ داوطلب پارسال به مراکز اهدای خون خراسان رضوی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۰ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند، ادامه داد: اهدا کننده مستمر خون به کسی گفته می‌شود که حداقل ۲ بار در سال خون اهدا کند و این تعداد در سال گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۸۱۸ نفر در استان گزارش شده است.

مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی بیان کرد: بیش از ۲۹ درصد اهدا کنندگان خون استان در این بازه زمانی «با سابقه» و حدود ۱۸ درصد اهداکننده «بار اولی» هستند.

وی با بیان اینکه در کشور‌های توسعه یافته زنان نیمی از اهداکنندگان خون را شامل می‌شوند، افزود: بانوان سال گذشته ۵.۳۵ درصد معادل هشت هزار و ۶۱۵ نفر از اهداکنندگان خون استان را تشکیل داده اند.

مهدوی ارفع افزود: شاخص اهدای خون ۲۷.۲۸ نفر به ازای هر هزار نفر جمعیت کشور است.

هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهر‌های خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا (ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهر‌های سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستان‌های تربت‌جام و کاشمر فعال است.

استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان‌های تهران و فارس است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»