Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، یوسف بیدخوری گفت: نظارت بر تأسیسات گردشگری در راستای نیل به اهداف پیش‌بینی‌شده در ماده ۱۰۰ قانون برنامه ششم توسعه به‌منظور واگذاری امور قابل تصدی به تشکل‌های حرفه‌ای تشکیل‌شده توسط وزارت گردشگری و مفاد  ماده 98 قانون برنامه ششم توسعه کشور در خصوص  عدم شمولیت قانون نظام صنفی برای تأسیسات گردشگری دارای مجوز از این اداره کل ،  به استناد ماده ۲۵ آیین‌نامه ایجاد اصلاح تکمیل و درجه‌بندی تأسیسات گردشگری، جامعه حرفه‌ای هتل‌آپارتمان داران تشکیل‌شده و جامعه حرفه‌ای مهمان‌پذیران نیز در حال تشکیل است  و دیگر نیاز به دریافت پروانه کسب از اتحادیه ذکر شده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی ادامه داد: نرخنامه اقامت، اغذیه، نوشیدنی‌ها و سایر خدمات آن دسته از تأسیسات گردشگری که جوامع حرفه‌ای گردشگری آن‌ها تشکیل‌شده است با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و با امضای رئیس تشکل آن‌ها صادر می‌شود، ولی در سایر تأسیسات که جوامع حرفه‌ای آن‌ها تشکیل نشده نرخ نامه با امضا  مدیرکل استان صادر می‌شود.

وی  تصریح کرد:با توجه به قوانین و مقررات حوزه گردشگری  و با توجه به این‌که پروانه بهره‌برداری، نرخ نامه و نظارت در این تأسیسات از سوی اداره کل و جوامع حرفه‌ای انجام می‌شود اتحادیه مهمان‌پذیران و هتل‌آپارتمان داران مشهد هیچ اختیاری برای موارد ذکرشده ندارد و بنابراین اخذ حق عضویت نیز منطقی به نظر نمی‌رسد.

بیدخوری با بیان این‌که این واحدهای اقامتی نیازی به دریافت پروانه کسب از این اتحادیه ندارند، یادآور شد: شرط استفاده از تسهیلات گردشگری ازجمله اعمال تعرفه صنعتی برای مصارف برق، گاز، آب و  تسهیلات بانکی صرفاً داشتن پروانه بهره‌برداری معتبر از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تصریح کرد: برابر اطلاعات دریافتی اتحادیه مهمان‌پذیران و هتل‌آپارتمان داران طی تماس تلفنی و مراجعه حضوری به  واحدهای اقامتی را وادار به اخذ یا تمدید پروانه کسب، کرده است.

وی تأکید کرد: اتحادیه‌ها برابر ضوابط و مقررات موجود اجازه جلوگیری از فعالیت تأسیسات گردشگری به بهانه نداشتن پروانه کسب را ندارند. 

بیدخوری گفت: «واحدهای اقامتی ذکرشده در صورت هرگونه ابهام یا سؤال در این زمینه با شماره تلفن  09376152446  پیامک داده یا از طریق فضای مجازی اطلاع دهند.

انتهای پیام/ 70068

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری مشهد خراسان رضوی میراث فرهنگی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی هتل آپارتمان داران تأسیسات گردشگری مهمان پذیران پروانه کسب حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۵۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی